Öppna rep HT21!

posted in: Okategoriserade | 0

Gillar du att sjunga? Vill du göra det tillsammans med andra och få en vardag med fokus på sång och gemenskap? Då är du varmt välkommen till öppna rep med LiHtösen, Linköpings studentsångerskor. Vi är en fyrstämmig damkör och sångförening som sjunger allt från rock till pop, men även folkmusik, visor och filmmusik. Nu inför hösten söker vi sångerskor till alla stämmor.


Vad är ett öppet rep?
På ett öppet rep får du prova att sjunga med oss, och ställa alla dina nyfikna frågor. Du får möjlighet att prova på olika stämmor och känna vad som känns bra för dig. Direkt efter de öppna repen håller vi provsjungning för de som vill gå med i kören. Det tar några minuter och genomförs med en mindre grupp representanter från kören. Du får göra några olika övningar och avsluta med att sjunga en egenvald låt. Man behöver inte kunna läsa noter för att vara med i LiHtösen. Det går jättebra att komma på båda de öppna repen om man vill fundera lite extra.


Hur ser en termin i LiHtösen ut?
En termin i LiHtösen består av rep varje onsdag och regelbundna rep med den egna stämman (ungerfär 1-2 gånger i månaden), två härliga kördagar med massa sång, konsert och annat roligt i form av sittning, gyckel och kick-off. Vi anpassar oss givetvis efter folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Covid-19
Då vi fortfarande befinner oss i Coronatider finns det några extra saker att tänka på! Kom inte på de öppna repen om du har minsta symptom. Under repen kommer säkert avstånd att hållas, och det kommer finnas gott om pauser för att vädra i lokalen. God handhygien samt distans bör hållas både under pågående rep samt mingel i pauser. Handsprit finns på plats!

Du kan också kontakta oss på facebook eller på vår instagram: @lihtosen om du har några frågor!
Länk till facebook eventet hittar du här: https://fb.me/e/WzSByAei


Vi ses snart!
När: Onsdag 8/9 och 15/9
Tid: 19.00-21.15
Var: I C4, i C-huset på Campus Valla